Melkkoeien

Het runnen van een melkveehouderij wordt steeds complexer. Onze wereld is veranderd. Schaalvergroting, verbreding of intensivering vraagt om het maken van keuzes. Keuzes binnen de grenzen die door de maatschappij en overheid worden opgelegd. Een doordachte bedrijfsvoering, voerstrategie en nauwe samenwerking in de keten zijn de succesindicatoren van morgen. Met focus op technische en financiële resultaten voor uw melkkoeien.

Er is een continue honger naar verbeteringsmogelijkheden en kennis.  Grip op prestaties, opbrengsten en data-analyse. Op zoek zijn naar succesvolle, alternatieve inkomstenbronnen en type producten. Maar ook naar nieuwe vormen van stallen en mestverwerking. Innoveren heeft topprioriteit.

Ons aanbod

Netto fosfor rantsoenberekening

Op een verantwoorde manier uw fosforaanvoer verlagen en toch een gezond resultaat behalen; dat kan met de netto fosfor rantsoenberekening!

Robotmelken

Onze specialisten hebben ruime ervaring en kennis opgebouwd en helpen u graag om het maximale uit uw melkrobot te halen.

100-dagenaanpak

Koeien die vlot afkalven, gezond opstarten, goed produceren en vlot drachtig worden; de 100-dagenaanpak helpt u daarbij!

Agrifirm Focus Melkvee

Altijd al uw resultaten en ontwikkelingen binnen handbereik? Dat kan met de app Agrifirm Focus Melkvee. Al uw resultaten in één oogopslag!

Gemengd Voeren 2.0

Elke hap voer, op ieder moment van de dag, voor ieder dier gelijk. Dit bevordert de gezondheid van uw koe, geit of kalf én daarmee de melkproductie of groei per dier.

Hittestress voorkomen

De hittestressmonitor geeft u inzicht in de verwachte hittestress, zodat u tijdig maatregelen kunt nemen. Meld u aan voor de hittestress sms-alert.

Hittestress melkvee

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw melkvee. Daarom hebben een aantal maatregelen voor u op een rij gezet.

PensEfficiënt

Met PensEfficiënt berekent u het risico op pensverzuring in uw rantsoen en profiteert u van velen voordelen; waaronder meer melk uit voer!

Ruwvoer Totaal®

Regelgeving, bodem, bemesting, gewas, oogst en voeding zijn bepalend voor de ruwvoeropbrengst. Stem deze factoren op elkaar af met Ruwvoer Totaal.

Opstartstrategie voor verse koeien

Met de opstartstrategie TopStart helpen we u graag om het beste uit uw koeien te halen. Bekijk hier hoe.

Beweiden met WeideKompas

Kiest u voor beweiden? Met het WeideKompas haalt u meer rendement en gemak uit uw beweiding bij elk melksysteem!