Biggen

Samen met u gaan we voor kwaliteitsbiggen. Biggen met een goede darmgezondheid, hoge groei en een goede vitaliteit. Gezonde en goed bevleesde biggen die gewild zijn in de stal. Met ons aanbod aan voeders en onze Big Control aanpak helpen we u aan een hoge kwaliteit big, van kraamstal tot aan afleveren.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Grip op uniformiteit biggen

De variatie in geboortegewicht van biggen ligt al vast na 35 dagen dracht. De voeropname in de kraamstal is van invloed op de volgende worp.

Wat ziet u in de spiegel?

Uw kengetallen bekijkt u geregeld, maar kijkt u ook wel eens in de spiegel naar uzelf? Bent u een visionair, leider, manager of juist een vakman?

Meer ruimte voor uw bedrijf?

Om ongewenste verrassingen en kosten te voorkomen is het verstandig nu alvast eens naar uw bouwblok te kijken.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Air Line® Luchtige Voeders

Air Line® onderscheidt zich door het gepatenteerde productieproces. Het resultaat is een luchtige korrel die een goede vertering ondersteunt.

Big Control

Een totaalaanpak waarbij het draait om een goede voeropname, gezonde biggen en het ondersteunen van een maximale groei.

Brijvoer

Met onze aanvullende voeders, oftewel brijvoer, verbetert u het technisch en financieel rendement op uw bedrijf.

Goede dierprestaties. Ook bij zomerse temperaturen

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw varkens. Daarom hebben een aantal maatregelen voor u op een rij gezet.

Varkensvoer assortiment

Iedere fase in het bestaan van een varken, vraagt om andere voeders. Goed voer leiden tot een sterker en gezonder varken én een hogere opbrengst.

Voerwinst

Met het Voerwinst-programma kunt u diverse voer- en afleverstrategieën doorrekenen, zodat u weet welke effecten ze op uw voerwinst hebben.