Koolgewassen

Koolgewassen zijn de kampioenen wat betreft de late teelten, zij helpen ons de winter door. De teelt kent veel nieuwe ontwikkelingen om het rendement te verbeteren. De teelt en gewassen moeten aan veel regels en voorwaarden voldoen. Voedselveiligheid is een vanzelfsprekendheid. Kwalitatief ijzersterk advies is essentieel.

De grote variëteit binnen het bedrijf vraagt om specialistische kennis. Trends en ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten houden. Kort op de retail en dus de consument acteren. Inspelen op toenemende ketensamenwerkingen. Verder kijken dan de Nederlandse landsgrenzen. Alles voor kwalitatieve koolgewassen.

Agrifirm heeft kennis en biedt ondersteuning bij de teelt van de volgende koolgewassen: bewaarkool, bloemkool, chinese kool, spitskool, spruitkool en sluitkool.

 

 

Uitdagingen

Haal het maximale uit uw bodem

Wilt u de opbrengst van uw teelt verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen.

Innoveren en veranderen

Bent u met uw tuinbouwbedrijf klaar voor de toekomst? Innoveren en ontwikkelen is van essentieel belang om op uw kansen in te spelen.

Big data: meten is weten

Meten is weten! Aan de hand van cijfers kunt u veel inzichtelijk maken en kunt u gericht optimaliseren en werken aan kwaliteitsverbetering

Regelgeving en voedselveiligheid

Door veranderde regelgeving, maatschappelijke druk en strengere normen voor voedselveiligheid, komt u voor uitdagingen te staan. Hoe gaat u hiermee om?

Meer uitdagingen