Aardappelen

De aardappel één grote vitamine C-bron. De bodem is belangrijk voor de kwaliteit van de oogst. Percelen bevatten een schat aan informatie. Door inzet van precisielandbouw combineren we data met gezond verstand.

Samen sparren, daar worden we wijzer van. Op het gebied van teelttechniek en gewassen. Door te praten over kennis uit onderzoek. Samen komen we verder.

De omstandigheden zijn in Nederland zeer gunstig voor de teelt van aardappelen. Agrifirm heeft kennis en biedt ondersteuning bij de teelt van: pootaardappelen, consumptieaardappelen en zetmeelaardappelen.

Uitdagingen

Haal het maximale uit uw bodem

Wilt u de opbrengst van uw teelt verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen.

Aaltjes en schimmels bestrijden met een geslaagde inundatie

Inunderen wordt steeds belangrijker, nu steeds minder chemische middelen zijn toegestaan. Het is een milieuvriendelijke manier om plagen te bestrijden.

Innoveren en veranderen

Bent u met uw akkerbouwer en ondernemer klaar voor de toekomst? Innoveren en optimaliseren is van essentieel belang om op uw opbrengsten te vergroten.

Big data: meten is weten

Meten is weten! Aan de hand van cijfers kunt u veel inzichtelijk maken en kunt u gericht optimaliseren en een hoger rendement behalen.

Het maximale uit uw bodem halen

Wilt u de opbrengst van uw opbrengst verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen. Haal eruit wat erin zit!

Goed overzicht met de Mestruimte-app

Met de Mestruimte-app kunt u in één oogopslag zien hoeveel ruimte u heeft voor het aanwenden van dierlijke mest, andere meststoffen en compost.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Anorganische meststoffen

Wilt u uw opbrengst verhogen? Dan kunt u uw gewassen in het groeiseizoen een extra duwtje in de rug geven met anorganische meststoffen.

Plantenziekten voorkomen

De aanpak tegen schimmels en virussen begint met het voorkomen van ziekten. Agrifirm beschikt over een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen.

Onkruidbestrijding

Agrifirm beschikt over een breed assortiment aan onkruidbestrijding. Met de juiste herbiciden gaan we de onkruiden doelgericht en efficiënt te lijf.

Organische meststoffen

Wij beschikken over een breed assortiment aan meststoffen, voorzien u van advies en verzorgen het transport van drijfmest en stapelbare mest.