Mijn Agrifirm

Producten wilt u snel en eenvoudig kunnen bestellen. Zodat u  kunt doorgaan met uw belangrijkste taak: mooie producten maken waar dagelijks miljoenen mensen in binnen- en buitenland van genieten. Met Mijn Agrifirm heeft u toegang tot onze producten en kunt u ze direct bestellen.

Als u over een EDI-inleesmodule beschikt, kunt u hiermee factuurgegevens voor Mifas, Pigmanager, Comru en andere ophalen.

Voor veehouders:
Mijn Agrifirm Feed

Voor telers:
Mijn Agrifirm Plant

Functionaliteiten

Bestellen

Bekijk ons assortiment en plaats direct uw nieuwe bestelling. Ook kunt u in een paar klikken uw vorige bestelling herhalen.

Facturen en leverbonnen

Uw facturen en leverbonnen inzien, opslaan of afdrukken. Middels een EDI-factuur worden de factuurgegevens eenvoudig verwerkt in uw administratie.

Mineralen

Bekijk een overzicht van geleverde mineralen en Vem-hoeveelheden per detailregels of per artikelcode. Download het overzicht eenvoudig als .pdf.

Agrifirm Focus

Krijg snel en objectief inzicht in de resultaten en het rendement, die op uw bedrijf worden behaald. De Agrifirm Focus module is beschikbaar voor verschillende sectoren.

GBM-overzicht

Een volledig overzicht van de door u afgenomen gewasbeschermingsmiddelen, inclusief werkzame stoffen en technische beschrijvingen.

Granen

In vijf eenvoudige stappen kunt u uw graan aanmelden bij Agrifirm Plant. Bekijk een gespecificeerd overzicht van de granen die u heeft afgeleverd en bijvoorbeeld het vochtgehalte van de granen. Ook de afrekeningen van uw graanleveringen vindt u in een digitaal overzicht.

Fruitteeltadvies

Hier vindt u teelttechnische adviezen. De actuele adviezen zijn samengesteld door de specialisten van Agrifirm en Fruitconsult. U krijgt actuele adviezen over gewasbescherming, teelten en bemesting.

Weer en Gewas

Een overzicht van de weersomstandigheden in uw regio.