Vleeskuikens

Resultaat, daar gaat het om. Elke ronde weer. Er is geen tijd om zaken op zijn beloop te laten. Direct anticiperen, snel handelen, voorspelbaarheid vergroten. In één oogopslag zien wat de kuikens nodig hebben. Werken aan de dag van morgen. Optimaal bedrijfsresultaat vraagt om continue monitoring en analyse. Efficiënte en technisch excellente bedrijfsprocessen.

Trots zijn op de prestaties van de sector. De vooruitstrevendheid binnen de maatschappelijke kaders. De efficiëntie, resultaatgerichtheid en het succes. Puur op technische kennis en zakelijk instinct gebouwd.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Wat ziet u in de spiegel?

Uw kengetallen bekijkt u geregeld, maar kijkt u ook wel eens in de spiegel naar uzelf? Bent u een visionair, leider, manager of juist een vakman?

Meer ruimte voor uw bedrijf?

Om ongewenste verrassingen en kosten te voorkomen is het verstandig nu alvast eens naar uw bouwblok te kijken.

SlowFeed Comfort kuiken vraagt andere aanpak

Kuikens die u houdt volgens het SlowFeed Comfort-concept, vragen deels om een andere aanpak. Bekijk hier de belangrijkste aandachtspunten.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

PoultryNEXT

Met PoultryNext heeft u alle data over uw vleespluimvee bij elkaar. Met een goede benutting daarvan kunt u veel winnen!

WellCome voor vleeskuikens

De eerste levensdagen van uw kuikens zijn cruciaal en bepalen het verloop van uw ronde. Met WellCome geeft u uw kuikens de beste start!

10 mrt 2017

MatchFeed: de voerstrategie die past

MatchFeed is een breed voerassortiment voor gangbare vleeskuikens en draagt bij aan gezonde vleeskuikens en een efficiënte voerbenutting.

SlowFeed

Met SlowFeed beschikt u over een voerprogramma dat helpt om uw langzaam groeiende kuikens gezond en vitaal te houden. Lees nu alle voordelen.