Loonwerk

Precisielandbouw is de techniek van de toekomst. De aangescherpte wet- en regelgeving biedt kansen. Het dwingt veehouders en telers efficiënter met machines en grondstoffen om te gaan. Schaalvergroting vraagt om investeringen in mechanisatie.

Managen, aanpakken en netwerken. Het hoofd koel houden. Ook wanneer klanten allemaal tegelijkertijd komen. Korte lijntjes zijn essentieel. Samen optrekken met partners brengt de extra waarde.

Uitdagingen

Big data: meten is weten

Meten is weten! Aan de hand van cijfers kunt u veel inzichtelijk maken en kunt u gericht optimaliseren en een hoger rendement behalen.

Goed overzicht met de Mestruimte-app

Met de Mestruimte-app kunt u in één oogopslag zien hoeveel ruimte u heeft voor het aanwenden van dierlijke mest, andere meststoffen en compost.

Het maximale uit uw bodem halen

Wilt u de opbrengst van uw opbrengst verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen. Haal eruit wat erin zit!

Haal het maximale uit uw bodem

Wilt u de opbrengst van uw teelt verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen.

Gewasbescherming: natuurlijk

Hoe zet u gewasbeschermingsmiddelen op de juiste manier in zodat u blijft voldoen aan de regels van de overheid en de eisen van de maatschappij?

Plaatsspecifiek bemesten en bekalken

Tot op de meter nauwkeurig zien wat uw perceel nodig hebt en dus veel gerichter bekalken en bemesten, het kan!

Meer uitdagingen

Evenementen

Studiebijeenkomsten GBM Veiligheid en Techniek Noord Holland

20 - 22 nov 2017

Agrifirm organiseert op 20 en 22 november studiebijeenkomsten GBM in de regio Noord Holland voor licentieverlenging thema: Veiligheid en Techniek.

Studiebijeenkomst GBM Veiligheid en Techniek Friesland

8 nov 2017

Agrifirm organiseert 8 november een studiebijeenkomst GBM in de regio Friesland voor licentieverlenging thema: Veiligheid en Techniek.

Studiebijeenkomsten GBM Veiligheid en Techniek Groningen

2 - 21 nov 2017

Agrifirm organiseert op 2, 7 en 21 november studiebijeenkomsten GBM in de regio Groningen voor licentieverlenging thema: Veiligheid en Techniek.

Meer evenementen