Sla

De teelt van sla is dynamisch. De teelt kent veel nieuwe ontwikkelingen om het rendement te verbeteren. De teelt en gewassen moeten aan veel regels en voorwaarden voldoen. Voedselveiligheid is een vanzelfsprekendheid. Kwalitatief ijzersterk advies is essentieel.

De grote variëteit binnen het bedrijf vraagt om specialistische kennis. Trends en ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten houden. Kort op de retail en dus de consument acteren. Inspelen op toenemende ketensamenwerkingen. Verder kijken dan de Nederlandse landsgrenzen. Alles voor kwalitatieve sla.

Uitdagingen

Haal het maximale uit uw bodem

Wilt u de opbrengst van uw teelt verhogen? Dan is het slim om bij de bodem te beginnen.

Innoveren en veranderen

Bent u met uw tuinbouwbedrijf klaar voor de toekomst? Innoveren en ontwikkelen is van essentieel belang om op uw kansen in te spelen.

Big data: meten is weten

Meten is weten! Aan de hand van cijfers kunt u veel inzichtelijk maken en kunt u gericht optimaliseren en werken aan kwaliteitsverbetering

Regelgeving en voedselveiligheid

Door veranderde regelgeving, maatschappelijke druk en strengere normen voor voedselveiligheid, komt u voor uitdagingen te staan. Hoe gaat u hiermee om?

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Anorganische meststoffen

Wilt u uw opbrengst verhogen? Dan kunt u uw gewassen in het groeiseizoen een extra duwtje in de rug geven met anorganische meststoffen.

Teeltbescherming

Dankzij teeltbescherminig heeft u geen last meer van vorst, duiven en andere dieren. We hebben vliesdoeken, geperforeerd folie, klimaatnetten en duivennetten voor u.

Onkruidbestrijding

Agrifirm beschikt over een breed assortiment aan onkruidbestrijding. Met de juiste herbiciden gaan we de onkruiden doelgericht en efficiënt te lijf.

Bodemverbetering

Agrifirm heeft veel ervaring met het verhogen van de bodemgezondheid. Wij kunnen u helpen met een breed assortiment aan bodemverbeteraars en advies.

Wildafweer

Weer wild van uw land! Voor elke wildsoort hebben we een andere aanpak. Afwisseling van producten heeft het meeste effect.

Organische meststoffen

Wij beschikken over een breed assortiment aan meststoffen, voorzien u van advies en verzorgen het transport van drijfmest en stapelbare mest.

Bodemanalyse

De bodemsamenstelling van uw perceel is van grote invloed op uw teeltresultaten. Een bodemanalyse geeft u inzicht en wij geven u bijbehorend advies.

Teeltvervroeging

Onze folies en doeken leiden tot teeltvervroeging en beschermen uw gewassen tegen vorst, duiven en andere dieren.