Zeugen

Een sterke zeug met een goede melkproductie, een sterk beenwerk en het kunnen grootbrengen van een steeds grotere toom biggen, daar gaat het om. Het is een uitdaging om binnen de moeilijke marktomstandigheden succesvol te zijn. Daarvoor is het nodig om te vernieuwen; buiten de gebaande paden te gaan. Bestaande processen en concepten tegen het licht houden. Continu zoeken naar innovatieve ontwikkelingen. Actief zoeken naar verbeteringen.

Samenwerking is hierbij essentieel, leren van anderen. Met collega’s binnen en buiten de eigen sector. Zowel in de regio als in de keten. Samen staan we sterk.

Ons aanbod

Air Line® Luchtige Voeders

Air Line® onderscheidt zich door het gepatenteerde productieproces. Het resultaat is een luchtige korrel die een goede vertering ondersteunt.

Brijvoer

Met onze aanvullende voeders, oftewel brijvoer, verbetert u het technisch en financieel rendement op uw bedrijf.

Hittestress varkens

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw varkens. Daarom hebben een aantal maatregelen voor u op een rij gezet.

Varkensvoer assortiment

Iedere fase in het bestaan van een varken, vraagt om andere voeders. Goed voer leiden tot een sterker en gezonder varken én een hogere opbrengst.

Sow Control

Sow Control is een optimale mix van topkwaliteit voeders, het juiste voermanagement en deskundig advies. Het resultaat: uniforme en vitale biggen.

Voerwinst

Met het Voerwinst-programma kunt u diverse voer- en afleverstrategieën doorrekenen, zodat u weet welke effecten ze op uw voerwinst hebben.

Productierechten Exlan

Wij houden ons dagelijks met de aan- en verkoop van productierechten bezig. We weten dus waar we over praten en adviseren u graag.