Biologisch

Onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst; dat is ondernemen in de biologische sector. Lef hebben en niet bang zijn om risico's te nemen. Denken aan de toekomst. Pionieren in kleine markten. Inspelen op de groeiende vraag van de consument.

Proeven biologische akkerbouw

Agrifirm gelooft in de waarde van innovatie. Om het rendement te vergroten besteden wij ieder jaar veel aandacht aan onderzoek. Door deze proeven krijgen wij inzichten en op basis van deze resultaten bepalen wij ons advies.

Uitdagingen

Waarom monitoren van gewasbeschermingsmiddelen?

Waarom monitoren van gewasbeschermingsmiddelen?

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Vuistregels voor een succesvolle grasklaverteelt

Klaver is de groene motor van de biologische veehouderij. In combinatie met gras een perfect gewas dat u kan helpen uw ruwvoeropbrengst te verhogen.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

De kracht van klaver

Grasklaver kan bijdragen aan een hogere fosfaatefficiëntie op uw bedrijf. Bekijk hier hoe en waarom.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Biologische legpluimveevoeders

Speciaal voor onze biologische legpluimveehouders, bieden wij ook biologische legpluimveevoeders aan. Voor het behalen van het beste rendement.

Biologisch Ruwvoer

Bodemgezondheid en -kwaliteit hebben een grote invloed op uw ruwvoeropbrengst. Daarom helpen wij u graag bij uw ruwvoerteelt.

Biologische geitenvoeders

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan biologische voeders voor geiten. U kiest de lijn die past bij uw bedrijfsstrategie en rantsoensamenstelling.

Bodemanalyse

De bodemsamenstelling van uw perceel is van grote invloed op uw teeltresultaten. Een bodemanalyse geeft u inzicht en wij geven u bijbehorend advies.