Biologisch

Onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst; dat is ondernemen in de biologische sector. Lef hebben en niet bang zijn om risico's te nemen. Denken aan de toekomst. Pionieren in kleine markten. Inspelen op de groeiende vraag van de consument.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Vuistregels voor een succesvolle grasklaverteelt

Klaver is de groene motor van de biologische veehouderij. In combinatie met gras een perfect gewas dat u kan helpen uw ruwvoeropbrengst te verhogen.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

De kracht van klaver

Grasklaver kan bijdragen aan een hogere fosfaatefficiëntie op uw bedrijf. Bekijk hier hoe en waarom.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Werken in de biologische sector betekent onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst. Is het iets voor u?

Meer uitdagingen

Evenementen

Open dag, Maatschap de Heemen te Stedum

21 apr 2017 Maatschap de Heemen Bedumerweg 41 9921 TA Stedum

Wij nodigen u namens maatschap De Heemen uit om langs te komen op hun open dag op vrijdag 21 april 2017. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om de nieuwe melkveestal te komen bekijken.

Studiemiddag Biologische Melkveehouderij

3 mei 2017 Familie Barkema Klokbekerweg 7 8219 PD Lelystad

Hierbij nodigen wij u uit voor de studiemiddag biologische melkveehouderij op woensdag 3 mei 2017 in bij de familie Barkema in Lelystad. Graag laten wij u zien wat er samen met de natuur mogelijk is.

Meer evenementen

Ons aanbod

Biologische legpluimveevoeders

Speciaal voor onze biologische legpluimveehouders, bieden wij ook biologische legpluimveevoeders aan. Voor het behalen van het beste rendement.

Biologisch Ruwvoer

Bodemgezondheid en -kwaliteit hebben een grote invloed op uw ruwvoeropbrengst. Daarom helpen wij u graag bij uw ruwvoerteelt.

Biologische geitenvoeders

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan biologische voeders voor geiten. U kiest de lijn die past bij uw bedrijfsstrategie en rantsoensamenstelling.

Bodemanalyse

De bodemsamenstelling van uw perceel is van grote invloed op uw teeltresultaten. Een bodemanalyse geeft u inzicht en wij geven u bijbehorend advies.