Bestellen & leveren

De Nederlandse sector maakt mooie producten waar dagelijks miljoenen mensen in binnen- en buitenland van genieten. Wij faciliteren u bij uw bedrijfsvoering met onze producten en diensten. Onze logistiek is ingericht op het bieden van voordeel en gemak. Al onze producten leveren we direct op uw bedrijf af. Onze organisatie is efficiënt ingericht; zo houden we de kosten voor u zo laag mogelijk. Het is voor u extra voordelig wanneer u uw orders zoveel mogelijk clustert en tijdig bestelt.

U kunt op verschillende manieren bij Agrifirm bestellen: online via Mijn Agrifirm, BestelApp, telefonisch of via uw specialist.

BestelApp

Of u nu onderweg, offline, in de stal, de schuur of op het land bent. Met de app kunt u altijd en overal bestellen. Verstuur uw bestelling direct of verzamel deze tijdens de dag in uw 'boodschappenlijstje'. U geeft aan wanneer u de producten geleverd wilt krijgen en ontvangt direct terugkoppeling zodra de bestelling is ontvangen en verwerkt.

De app is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u downloaden via de App Store en Google Play:

 

Voor het gebruiken van de app moet u beschikken over een geldige Z login welke gekoppeld is aan Mijn Agrifirm Plant en/of Mijn Agrifirm Feed. Heeft u nog geen geldige Z login of deze nog niet gekoppeld? Lees dan hier hoe u dit kunt instellen.

Telefonisch bestellen

U wordt geholpen door ervaren en betrokken medewerkers met passie voor het vak. De medewerkers van onze Verkoopbinnendienst voorzien u van actuele informatie en kunnen direct uw bestelling verwerken. Wanneer er overleg nodig is met een specialist dan kunnen zij u direct doorverbinden naar de juiste persoon.

  • Persoonlijk en telefonisch uw bestelling plaatsen.
  • Advies over producten.
  • Voor bijzondere bestellingen zoals spoed.
  • Contact met adviseurs en specialisten in uw sector.

Als u vragen heeft over bestellingen en producten dan kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoopbinnendienst. Zij zijn op werkdagen (ma-vrij) bereikbaar via onderstaande telefoonnummers.

Agrifirm Plant

Bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

T 088 488 12 10

Agrifirm  Feed

Bereikbaar van 7.00 tot 19.00 uur.

Rundvee (regio's Noord)

T 088 488 29 70

Rundvee (regio's Zuid)

T 088 488 29 72

Varkens

T 088 488 29 74

Vleespluimvee

T 088 488 29 76

Legpluimvee

T 088 488 29 78

Biologisch

T 088 488 29 80

Bestellen bij uw specialist

Uw specialist helpt u doorlopend met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en opbrengst. Zij adviseren u over de inzet van producten en de gezondheid van dier of gewas. Agrifirm heeft voor elke sector adviseurs en specialisten in huis om u met uitgebreide kennis te ondersteunen bij het behalen van maximaal rendement.

  • Specialisten en adviseurs in iedere sector.
  • Persoonlijk advies en ondersteuning.
  • Direct schakelen en korte lijnen.
  • Antwoord op complexe en specialistische vragen.

Ook interessant voor u

Mijn Agrifirm

Mijn Agrifirm is een online account waarmee u onder andere bestellingen kunt plaatsen, mineraaloverzichten kunt opvragen en inzicht krijgt in uw facturen.

Klantenpanel AgriOpinion

Wilt u meedenken over bijvoorbeeld onze producten, innovaties en communicatie? Neem dan deel aan ons digitale klantenpanel.

Veelgestelde vragen

Over de coöperatie

Het succesvol runnen van een agrarisch bedrijf kent vele uitdagingen. In de Koninklijke Coöperatie Agrifirm versterken agrariërs elkaar.

Agrifirm in Nederland

Wij bieden maximaal inkoopvoordeel op onder andere diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En investeren in kennis en innovatie.

Contact & locaties

Wij beschikken over meerdere kantoren en fabrieken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Apeldoorn.