Vleesvarkens

Ieder vleesvarkensbedrijf is anders. Ieder varken is anders. Maar wat leidend is, is de voerwinst op uw bedrijf. Of u nu luxe of juist bevleesde dieren levert, een hoge groei of lage voerkosten nastreeft, ons assortiment voeders en onze aanpak dragen bij aan hoge voerwinsten. Met unieke concepten als Robustior, Airline en Voerwinst kan ieder vleesvarken en ieder bedrijf optimaal gevoerd worden. Uw rendement staat voorop.

Ons aanbod

Air Line® Luchtige Voeders

Air Line® onderscheidt zich door het gepatenteerde productieproces. Het resultaat is een luchtige korrel die een goede vertering ondersteunt.

Brijvoer

Met onze aanvullende voeders, oftewel brijvoer, verbetert u het technisch en financieel rendement op uw bedrijf.

Hittestress varkens

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw varkens. Daarom hebben een aantal maatregelen voor u op een rij gezet.

Varkensvoer assortiment

Iedere fase in het bestaan van een varken, vraagt om andere voeders. Goed voer leiden tot een sterker en gezonder varken én een hogere opbrengst.

Eindvoer vleesvarkens

Een vleesvarkensvoer voor de eindfase dat bijdraagt aan een hogere voerwinst en rekening houdt met de behoeften van vleesvarkens boven de 75 kg.

Voerwinst

Met het Voerwinst-programma kunt u diverse voer- en afleverstrategieën doorrekenen, zodat u weet welke effecten ze op uw voerwinst hebben.