Vleesvarkens

Ieder vleesvarkensbedrijf is anders. Ieder varken is anders. Maar wat leidend is, is de voerwinst op uw bedrijf. Of u nu luxe of juist bevleesde dieren levert, een hoge groei of lage voerkosten nastreeft, ons assortiment voeders en onze aanpak dragen bij aan hoge voerwinsten. Met unieke concepten als Robustior, Airline en Voerwinst kan ieder vleesvarken en ieder bedrijf optimaal gevoerd worden. Uw rendement staat voorop.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Voerwinst onder de loep

Het nieuwe jaar is al weer 8 weken onderweg. De tijd om terug en vooruit te kijken is aangebroken

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Wat ziet u in de spiegel?

Uw kengetallen bekijkt u geregeld, maar kijkt u ook wel eens in de spiegel naar uzelf? Bent u een visionair, leider, manager of juist een vakman?

Meer ruimte voor uw bedrijf?

Om ongewenste verrassingen en kosten te voorkomen is het verstandig nu alvast eens naar uw bouwblok te kijken.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Air Line® Luchtige Voeders

Air Line® onderscheidt zich door het gepatenteerde productieproces. Het resultaat is een luchtige korrel die een goede vertering ondersteunt.

Brijvoer

Met onze aanvullende voeders, oftewel brijvoer, verbetert u het technisch en financieel rendement op uw bedrijf.

Hittestress varkens

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw varkens. Daarom hebben een aantal maatregelen voor u op een rij gezet.

Varkensvoer assortiment

Iedere fase in het bestaan van een varken, vraagt om andere voeders. Goed voer leiden tot een sterker en gezonder varken én een hogere opbrengst.

Eindvoer vleesvarkens

Een vleesvarkensvoer voor de eindfase dat bijdraagt aan een hogere voerwinst en rekening houdt met de behoeften van vleesvarkens boven de 75 kg.

Voerwinst

Met het Voerwinst-programma kunt u diverse voer- en afleverstrategieën doorrekenen, zodat u weet welke effecten ze op uw voerwinst hebben.