Geiten

Geitenmelk is razend populair. Verschillende nieuwe markten worden verkend en aangeboord. Het maakt Nederland een van de grootste en toonaangevendste producerende landen.

Het houden van geiten is bewerkelijk. Zo gericht mogelijk voeren, door de inzet van unieke technieken en vernieuwingen. De gezondheid van de dieren heeft de hoogste prioriteit. Want gezonde dieren betekent meer melk.

Uitdagingen

Denk hieraan bij saneren asbest

Denk goed na voor u asbest gaat saneren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om tegelijkertijd uw stal te optimaliseren.

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Werken in de biologische sector betekent onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst. Is het iets voor u?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Biologisch ondernemen is in opkomst. Het is een sector waarin onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst centraal staan. Is het iets voor u?

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Meer uitdagingen

Evenementen

Studiedagen voor geitenhouders

27 - 30 nov 2017 Meerdere locaties en/of tijden

Op dinsdag 28 en donderdag 30 november vinden de jaarlijkse studiedagen voor geitenhouders plaats. Van harte welkom!

Meer evenementen

Ons aanbod

Bedrijfsontwikkeling Exlan

Er komen steeds meer wetten en ze worden steeds complexer. Wij kennen de regelgeving en juridische procedures tot in detail en geven u graag vakkundig advies.

Biologische geitenvoeders

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan biologische voeders voor geiten. U kiest de lijn die past bij uw bedrijfsstrategie en rantsoensamenstelling.

Hittestress geiten

We helpen u graag bij het voorkomen van hittestress bij uw geiten. Met onze tips blijven uw geiten ondanks de warmte toch optimaal presteren.

Mest- en mineralenadvies Exlan

U wordt steeds meer afgerekend op bedrijfsspecifieke milieuprestaties. Daarnaast wordt de mestregelgeving steeds complexer. Wij adviseren u graag!

Milieutechniek Exlan

Vragen over mestbewerking en –verwerking, duurzame energie, energiebesparing of organische reststromen? Agrifirm helpt u graag verder!

Ondernemerscoach Exlan

Er komen momenten waarop u onderbouwde strategische keuzes voor de toekomst moet maken. De ondernemerscoaches van Agrifim adviseren u daarbij.

PensBalans

Met PensBalans berekent u het risico op pensverzuring en kunt u tijdig uw rantsoen bijstellen. Het gevolg: een veilig rantsoen én gezonde pens!

PowerPlan Geit

Met PowerPlan Geit maakt u een heldere analyse van uw bedrijf. Zo heeft u alle kansen en verbeterpunten in kaart en kunt u eruit halen wat erin zit!

PowerPlan Lammeren

De lammerenopfok legt de basis voor uw geitenhouderij. Met PowerPlan Lammeren brengt u de verbeterpunten in kaart en realiseert u een gezonde opfok!

Productierechten Exlan

Wij houden ons dagelijks met de aan- en verkoop van productierechten bezig. We weten dus waar we over praten en adviseren u graag.