Fruitteelt

Fruit van een constante kwaliteit en een optimale opbrengst is de inzet. Met het weer als de onvoorspelbare factor. Inspelen op de markt met verse producten. Dat vraagt om ketenregie, om het leveren van toegevoegde waarde. Aan de basis ligt een optimale teelttechniek. Voldoen aan wet- en regelgeving.

Het produceren van betrouwbare en kwalitatief goede producten. Waarde toevoegen aan het fruit dat dagelijks door vele mensen wordt geconsumeerd. Daar ligt de uitdaging.

Proeven fruitteelt

Agrifirm gelooft in de waarde van innovatie. Om het rendement van uw fruitteelt te vergroten besteden wij ieder jaar veel aandacht aan onderzoek. Door deze proeven krijgen wij inzichten en op basis van deze resultaten bepalen wij ons advies.

Uitdagingen

Veilig werken met gewasbeschermingsmiddelen

Hoe gaat u veilig om met gewasbeschermingsmiddelen? Het is een wettelijk voorschrift dat werken met gewasbeschermingsmiddelen u geen gevaar mag opleveren op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Bescherm uw fruit tegen de veranderende weersomstandigheden

Maak uw boomgaard aantrekkelijk voor nuttige roofinsecten om zich definitief te vestigen door een perfecte schuil- en overwinteringsplaats te bieden.

Beter fruit bewaren

Het is uw uitdaging om fruit zo goed te bewaren, dat het in optimale kwaliteit bij de consument terecht komt. Hoe optimaliseert u dit bewaarproces?

Directe band met de consument door samenwerking

Meer rendement halen uit de afzet van uw producten? Dan is een samenwerking met andere boeren en telers wellicht iets voor u!

Een goede schuilplaats voor uw roofinsecten

Maak uw boomgaard aantrekkelijk voor nuttige roofinsecten om zich definitief te vestigen door een perfecte schuil- en overwinteringsplaats te bieden.

Precies op maat sorteren en verpakken

Het precies op maat sorteren en verpakken van uw fruit; het is van toegevoegde waarde in uw bedrijfsproces. Maar hoe pakt u dit aan?

Meer uitdagingen