Legpluimvee

Kostenefficiënt ondernemen is cruciaal in de markt van vandaag. Maximaal presteren. Legpercentages, schaalkwaliteit, eigewicht, diergezondheid en voer- en wateropname bepalen het succes. Meten en analyseren borgt de continuïteit.

De markt reikt tot over de landsgrenzen. Dat biedt veel mogelijkheden, maar het maakt ook kwetsbaar. Schaalvergroting heeft een nieuwe betekenis gegeven aan de relatie tussen mens en dier.

Uitdagingen

Denk hieraan bij saneren asbest

Denk goed na voor u asbest gaat saneren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om tegelijkertijd uw stal te optimaliseren.

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Werken in de biologische sector betekent onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst. Is het iets voor u?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Biologisch ondernemen is in opkomst. Het is een sector waarin onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst centraal staan. Is het iets voor u?

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Meer uitdagingen

Evenementen

LIV Hardenberg

24 - 26 okt 2017 Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

In oktober is de 22e editie van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Hardenberg. Onze adviseurs Legpluimvee en Vleespluimvee ontmoeten u graag in onze stand.

Meer evenementen

Ons aanbod

VIGOR

VIGOR levert een positieve bijdrage aan de darmgezondheid van uw hennen en stimuleert de vertering en voerbenutting.

Schijf van Vijf

Er zijn een aantal factoren op uw bedrijf die uw resultaat beïnvloeden. De Schijf van Vijf geeft u advies op maat; zo behaalt u het beste resultaat!

Uniform koppel kippen dankzij Soliq

SOLIQ is een nutriëntrijke, vloeibare legmix, die selectie bij leghennen voorkomt. Het gevolg: een uniform koppel kippen en meer eieren per hen.

Bedrijfsontwikkeling Exlan

Er komen steeds meer wetten en ze worden steeds complexer. Wij kennen de regelgeving en juridische procedures tot in detail en geven u graag vakkundig advies.

Biologische legpluimveevoeders

Speciaal voor onze biologische legpluimveehouders, bieden wij ook biologische legpluimveevoeders aan. Voor het behalen van het beste rendement.

Diensten legpluimvee

De adviseurs, specialisten en accountmanagers van Agrifirm staan graag voor u klaar. Samen streven we naar maximale prestaties!

Mest- en mineralenadvies Exlan

U wordt steeds meer afgerekend op bedrijfsspecifieke milieuprestaties. Daarnaast wordt de mestregelgeving steeds complexer. Wij adviseren u graag!

Milieutechniek Exlan

Vragen over mestbewerking en –verwerking, duurzame energie, energiebesparing of organische reststromen? Agrifirm helpt u graag verder!

Ondernemerscoach Exlan

Er komen momenten waarop u onderbouwde strategische keuzes voor de toekomst moet maken. De ondernemerscoaches van Agrifim adviseren u daarbij.

Productierechten Exlan

Wij houden ons dagelijks met de aan- en verkoop van productierechten bezig. We weten dus waar we over praten en adviseren u graag.

SCALA

Meer eerste soort eieren en een langere aanhoudingsduur met lagere voerkosten; dat bereikt u met de unieke voeraanpak SCALA.