Agrifirm in Nederland

Agrifirm is een coöperatie waarin zo’n 17.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld. Zo behalen we maximaal inkoopvoordeel op kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En het geeft ons de slagkracht om te investeren in kennis en innovatie. Kennis die wij vertalen in praktische oplossingen voor het boerenerf. Zo dragen wij bij aan het duurzaam en succesvol telen van gewassen en houden van dieren. Kortom: een succesvolle agrarische sector en een gezonde toekomst voor ons allemaal.

Een sterke organisatie

Agrifirm is een sterke coöperatieve onderneming. Meer dan 100 jaar coöperatieve historie en ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk kennis, kwaliteit én innovatie zijn. Met meerdere dochterondernemingen in binnen- en buitenland hebben we de voordelen van een grote organisatie. Met moderne en efficiënte fabrieken, verspreid over het hele land, en betrokken medewerkers blijven we toch dichtbij u als klant.

Waarde voor de leden

Het is onze missie maximale waarde te creëren voor onze leden. Met duurzame, rendabele concepten waarmee u optimaal resultaat kunt bereiken, geven we daar invulling aan. Daarbij bent u onze belangrijkste informatie- en inspiratiebron. Want uit de dagelijkse praktijk van de agrarische ondernemer ontstaat de vraag naar een product, dienst of oplossing.

Agrarisch ondernemen gaat over kansen zien en kansen pakken. Door innovatie, betrokkenheid én focus op resultaat, bieden we kwaliteitsproducten en duurzame oplossingen voor de sector. Vergroting van de waarde van onze onderneming komt via winstuitkering ook weer terug bij onze leden.

Bundeling van inkoopkracht, kennis en innovatie in een sterke coöperatieve onderneming.

Ook interessant voor u

Onderzoek & innovatie

Om het rendement op het boerenerf te vergroten, doet Agrifirm continu onderzoek. Dit leidt tot nieuwe kennis en innovaties.

Jaarverslagen

Bekijk hier alle financiële en maatschappelijke jaarverslagen van Agrifirm.

CSR

Een succesvolle agrarische sector en een gezonde toekomst voor ons allemaal vraagt om een duurzame aanpak.

Organisatie

De Koninklijke Agrifirm Group bestaat uit 15 internationale bedrijven, met ruim 17.000 leden en ongeveer 3.400 medewerkers.