Vleespluimvee

Resultaat, daar gaat het om. Elke ronde weer. Er is geen tijd om zaken op zijn beloop te laten. Direct anticiperen, snel handelen, voorspelbaarheid vergroten. Werken aan de dag van morgen. Optimaal bedrijfsresultaat vraagt om continue monitoring en analyse. Efficiënte en technisch excellente bedrijfsprocessen.

Trots zijn op de prestaties van de sector. De vooruitstrevendheid binnen de maatschappelijke kaders. De efficiëntie, resultaatgerichtheid en het succes. Puur op technische kennis en zakelijk instinct gebouwd.

Uitdagingen

Denk hieraan bij saneren asbest

Denk goed na voor u asbest gaat saneren. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om tegelijkertijd uw stal te optimaliseren.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Wat ziet u in de spiegel?

Uw kengetallen bekijkt u geregeld, maar kijkt u ook wel eens in de spiegel naar uzelf? Bent u een visionair, leider, manager of juist een vakman?

Meer ruimte voor uw bedrijf?

Om ongewenste verrassingen en kosten te voorkomen is het verstandig nu alvast eens naar uw bouwblok te kijken.

Meer uitdagingen

Evenementen

“Virtuele keten, dat werkt!”

1 nov 2017

Agrifirm nodigt u uit voor een vb symposium met als thema ‘Virtuele keten, dat werkt!’ op 1 november te Apeldoorn

LIV Hardenberg

24 - 26 okt 2017

In oktober is de 22e editie van de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Hardenberg. Onze adviseurs Legpluimvee en Vleespluimvee ontmoeten u graag in onze stand.

Meer evenementen

Ons aanbod

PoultryNEXT

Met PoultryNext heeft u alle data over uw vleespluimvee bij elkaar. Met een goede benutting daarvan kunt u veel winnen!

SlowFeed

Met SlowFeed beschikt u over een voerprogramma dat helpt om uw langzaam groeiende kuikens gezond en vitaal te houden. Lees nu alle voordelen.

Bedrijfsontwikkeling Exlan

Er komen steeds meer wetten en ze worden steeds complexer. Wij kennen de regelgeving en juridische procedures tot in detail en geven u graag vakkundig advies.

Mest- en mineralenadvies Exlan

U wordt steeds meer afgerekend op bedrijfsspecifieke milieuprestaties. Daarnaast wordt de mestregelgeving steeds complexer. Wij adviseren u graag!

Milieutechniek Exlan

Vragen over mestbewerking en –verwerking, duurzame energie, energiebesparing of organische reststromen? Agrifirm helpt u graag verder!

Ondernemerscoach Exlan

Er komen momenten waarop u onderbouwde strategische keuzes voor de toekomst moet maken. De ondernemerscoaches van Agrifim adviseren u daarbij.

Pluvita

Pluvita is een opfokorganisatie voor vleeskuikenouderdieren die u volledig ondersteunt bij het realiseren van meer broedeieren en sterke nakomelingen!

Productierechten Exlan

Wij houden ons dagelijks met de aan- en verkoop van productierechten bezig. We weten dus waar we over praten en adviseren u graag.

WellCome voor vleeskuikens

De eerste levensdagen van uw kuikens zijn cruciaal en bepalen het verloop van uw ronde. Met WellCome geeft u uw kuikens de beste start!