Lidmaatschap

Wereldwijd zijn Nederlandse veehouders en telers koploper in de agrarische sector. Toonaangevend in voedselveiligheid, innovatie, efficiency en duurzaamheid. Als coöperatie zien wij het als onze taak om deze positie te behouden en te versterken. Wij pionieren en innoveren, creëren aantoonbare, toegevoegde waarde voor onze leden. Elke dag weer.

Word lid van onze coöperatie en profiteer naast onze hoogstaande producten en diensten van ledenkorting en ledenvoordeel. De ledenkorting en het ledenvoordeel wordt bij afsluiting van ieder boekjaar door de ledenraad vastgesteld en in april uitbetaald. Het lidmaatschap kost u niets. U komt in aanmerking voor het lidmaatschap wanneer u een boerenbedrijf heeft en minimaal € 2.500,- per jaar aan producten bij ons* afneemt. Meld u vandaag nog aan.

Ledenkorting

U ontvangt in april van ieder jaar ledenkorting, wanneer u producten uit bepaalde productgroepen van Agrifirm Feed en/of Agrifirm Plant bij ons afneemt en lid bent van onze coöperatie.

Ledenvoordeel

Als lid bent u mede eigenaren van onze coöperatie, daarom heeft u recht op een deel van de winst uit geïnvesteerd vermogen. Ons streven is om circa 50% van de nettowinst uit de niet-ledenbedrijven en deelnemingen binnen de Koninklijke Agrifirm Group exclusief en evenredig aan onze leden uit te keren.

Basis voor de terugbetaling is de omzet die u als lid in het voorgaande jaar bij ons* heeft gedaan. Ledenvoordeel wordt ook verstrekt over levering aan Agrifirm-pools (graan, uien, peen). Ledenvoordeel over deze afzet wordt in de eindafrekening van de pool meegenomen.

> Bekijk de actuele ledenkorting en het ledenvoordeel

Zo werken Ledenvoordeel en Ledenkorting

*De Nederlandse bedrijven Agrifirm Feed, Agrifirm Plant en/of Bonda (alleen bijproducten voor de varkenshouderij). Het bedrijf dat uw omzet heeft gefactureerd, betaalt of verrekend het ledenvoordeel.

Word lid van onze coöperatie en profiteer naast onze hoogstaande producten en diensten van ledenkorting en ledenvoordeel.

Direct lid worden

Lid worden, is heel eenvoudig. U vult het digitale aanmeldformulier in en wij laten u weten wanneer het lidmaatschap in kan gaan en van welk district u deel gaat uitmaken.

lid worden

Wilt u meer weten over het lidmaatschap van onze coöperatie?
Neem contact op met onze afdeling Coöperatiezaken T 088 488 1000.

Over de coöperatie

Het succesvol runnen van een agrarisch bedrijf kent vele uitdagingen. In de Koninklijke Coöperatie Agrifirm versterken agrariërs elkaar.

Structuur van de coöperatie

De leden vormen het hart van onze coöperatie, Samen met het bestuur en de directie vormen ze een netwerk van kennis en daadkracht.

Coöperatie-agenda

Als coöperatie organiseren we verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor onze leden, zoals Ledendagen en een Jongerendag.

Jaarverslagen

Bekijk hier alle financiële en maatschappelijke jaarverslagen van Agrifirm.

Organisatie

De Royal Agrifirm Group bestaat uit internationale bedrijven, met ruim 17.000 leden en 3.000 medewerkers.