Beweiden met WeideKompas

Meer rendement

Beweiden is een keuze die u als veehouder zelf maakt. Bij Agrifirm vinden we het belangrijk dat u meer rendement en gemak uit uw weidegang haalt. Daarom hebben we WeideKompas ontwikkeld; een overzichtelijk en praktisch adviesconcept dat u de weg wijst bij beweiden. Het resultaat: meer rendement en gemak uit beweiding bij elk melksysteem!

Piet de Boer en Sandra Compas Melkveehouders

Koeien in de wei is het mooiste wat er is.

Drie unieke beweidingsstrategieën

Wilt u starten met beweiden of wilt u meer rendement uit uw weidegang halen? Dan biedt het WeideKompas u drie unieke beweidingsstrategieën:

Compleet Weiden

Gaat u voor een zo hoog mogelijk economisch voordeel en lage krachtvoerkosten per koe? En wilt u een zo hoog mogelijke vers grasopname behalen en heeft u de mogelijkheid om dag en nacht te weiden? Dan is de beweidingsstrategie Compleet Weiden voor u het meest interessant.

Combi Weiden

Combi Weiden is de combinatie van een hoge vers grasopname en bijvoeding op stal die is afgestemd op het wisselende aanbod van gras. Gaat u voor een hoog technisch resultaat? Dan is Combi Weiden wellicht iets voor u!

Compact Weiden

Een stabiele productie op basis van een constant rantsoen? Compact Weiden maakt het mogelijk!

Wilt u beweiden? Neem dan gerust contact op met uw adviseur. Hij staat klaar om u te informeren via:

  • Regio noord T 088 488 29 70.
  • Regio zuid T 088 488 29 72.

Ook interessant voor u

Uw route naar een succesvolle weidegang

Kijk eerst eens terug naar vorig jaar: hoe is het weiden gegaan? En waar bent u, en waar zijn uw koeien tegen aangelopen?

DairyGrass

Een efficiënte benutting van voer en mineralen is belangrijker dan ooit. Alles moet kloppen om het gewenste resultaat te behalen én beter te scoren in de KringloopWijzer.

Ruwvoer Totaal®

Regelgeving, bodem, bemesting, gewas, oogst en voeding zijn bepalend voor de ruwvoeropbrengst. Stem deze factoren op elkaar af met Ruwvoer Totaal.

Grasmixen

Bemesting van uw grasland is maatwerk. Welke elementen heeft uw gras nodig om meer uit uw ruwvoerteelt te halen?