Veelgestelde vragen werken bij Agrifirm

Algemeen
Waar kan ik terecht als ik een vraag heb over werken of solliciteren bij Agrifirm?

Heb je een vraag? Zet deze dan op de mail naar werken@agrifirm.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord op je vraag van onze recruitmentafdeling.

Wat houdt de job alert in?

Via de job alert geef je op basis van je profiel en je voorkeuren aan in welke toekomstige vacatures je geïnteresseerd bent. Via de mail word je vervolgens geattendeerd op relevante vacatures bij Agrifirm die voldoen aan jouw criteria.

Starters en stage
Welke mogelijkheden zijn er voor afstudeeropdrachten en/of stages?

Concrete afstudeer- en stageopdrachten kun je vinden in het vacatureoverzicht. Hier staat beschreven wat de opdracht inhoudt, wat er van jou wordt verwacht en hoe je kunt solliciteren op een afstudeer- of stageplek.

Biedt Agrifirm ook een traineeship aan?

Jazeker! Binnen dit programma voer je zelfstandige opdrachten uit voor verschillende bedrijven en afdelingen binnen de Agrifirm Group. Als je nog niet precies weet welke functie bij je past, is het traineeship bij uitstek geschikt om te 'proeven' van de verschillende facetten van ons bedrijf. Op het moment dat er plekken vrij komen in het programma, zetten we een vacature voor trainee online. Via de vacature in het vacatureoverzicht kun je vervolgens solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling
Ik wil me graag blijven ontwikkelen. Kan ik opleidingen en trainingen volgen bij Agrifirm?

Continue ontwikkeling is belangrijk voor ons en onze klanten. Binnen onze Agrifirm Academy kun je gebruikmaken van een ruim opleidingsaanbod. Van langere opleidingen tot korte workshops, functiespecifiek of meer gericht op de ontwikkeling van algemene vaardigheden.

Welk pakket van arbeidsvoorwaarden kan ik verwachten?

Naast een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en een degelijke pensioenregeling met bijdrage vanuit Agrifirm, heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en andere collectieve verzekeringen. Afhankelijk van je woonplaats ontvang je een woonwerkvergoeding en worden zakelijke kilometers vergoed. Afhankelijk van je functie kun je nog een leaseauto, mobiele telefoon, laptop en eventueel een variabele beloning ontvangen.

Daarnaast belonen we niet alleen in primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook in het bieden van uitstekende opleidingsmogelijkheden via onze Agrifirm Academy.

Sollicitatieprocedure
Kan ik ook een open sollicitatie insturen?

Nee, je kunt geen open sollicitatie insturen. Wel kun je je abonneren op de job alert zodat je toekomstige vacatures die voldoen aan jouw profiel en voorkeuren direct in je mailbox krijgt.

Ik krijg bericht dat mijn gegevens worden bewaard door Agrifirm. Wat houdt dat in?

We bewaren je gegevens voor werving- en selectiedoeleinden. We hechten grote waarde aan je privacy en gaan zorgvuldig om met de door jou verstrekte gegevens. Deze delen we nooit met andere partijen, tenzij we daar wettelijk toe verplicht zijn. Na zes maanden geen contact ontvang je van ons een mail met de vraag of we je gegevens nog langer mogen bewaren in onze database. Doe je niets? Dan anonimiseren we al je gegevens. Reageer je positief? Dan blijven je gegevens langer bewaard en heb je de mogelijkheid om deze te updaten.

Wanneer kan ik een reactie op mijn sollicitatie verwachten?

Leuk dat je gesolliciteerd hebt bij ons bedrijf! Je krijgt direct een bevestiging dat je sollicitatie is ontvangen. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen na de sluitingsdatum van de vacature te reageren op je sollicitatie.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Nadat je je sollicitatie hebt ingestuurd, maakt onze recruiter een eerste selectie en geeft je een terugkoppeling op je sollicitatie.

Ben je door? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek.

Heb je een goede indruk gemaakt tijdens je eerste gesprek, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Voor sommige vacatures vragen we je om ook een assessment te doen.

Zien jullie van beide kanten brood in een duurzame samenwerking? Dan vindt er nog een arbeidsvoorwaardengesprek plaats en krijg je een contract aangeboden.

Gefeliciteerd! Je gaat aan de slag bij ons prachtige, innovatieve bedrijf!