Studenten & starters

Jouw loopbaan start bij Agrifirm

Je bent bezig met de afronding van je studie. En tegelijkertijd denk je na over het begin van je carrière. Welke functies zijn er en wat past bij jou? Bij welke werkgever wil je aan de slag? Hoe kun je je ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied?

Of je nu op zoek bent naar een stage- of afstudeerplek of naar je eerste of tweede baan, bij ons kom je altijd terecht in een team. Want zo leer jij van je collega’s en je collega’s leren van jou. Gezellig, korte lijnen en met beide benen op de grond. Dat houdt ons scherp en zo bereiken we het beste resultaat voor de klant. En daar draait het om!

Dick Hordijk CEO

Agrifirm is een prachtig bedrijf, er zit enorm veel trots in deze organisatie!

Stage en afstuderen

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht waarmee je bijdraagt aan ontwikkelingen op het boerenerf? Agrifirm biedt jou die mogelijkheid. Onze opdrachten zijn gebaseerd op vragen die vanuit de klant komen. Geen dikke rapporten die in de kast belanden, maar praktijkgericht onderzoek waarmee we waarde creëren voor de klant. 

Agrifirm Traineeship

Heb je ambitie en een duidelijke mening, maar weet je nog niet precies welke functie bij je past? Wil je graag ‘proeven’ van de verschillende facetten in ons bedrijf? Dan is het Agrifirm Traineeship wat voor jou. In dit anderhalf jaar durende programma voer je drie zelfstandig opdrachten uit in binnen-en buitenland. Naast een self- assessment, volg je verschillende trainingen om vaardigheden te ontwikkelen die je kunt toepassen tijdens de opdrachten Afwisselend en inspirerend. Zo leer je niet alleen veel over ons bedrijf, maar ontdek je ook waar en hoe jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Werken bij Agrifirm

17.000 Nederlandse veehouders en telers. Samengebracht in de coöperatie Agrifirm. Ondernemers in hart en nieren. Experts in landbouw en veehouderij. Koploper in de agrarische sector wereldwijd. Iedere dag weer zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat we als sector voorop blijven lopen. En die inzet verwachten we ook van jou!

Ook interessant voor jou

31 mrt 2017

Agrifirm Ambitiedag

Zit jij in de eindfase van je studie of ben je net gestart op de arbeidsmarkt? Kom naar de Agrifirm Ambitiedag op 31 maart en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Agrifirm!

Agrifirm in Nederland

Wij bieden maximaal inkoopvoordeel op onder andere diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En investeren in kennis en innovatie.

Agrifirm Academy

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Binnen de Agrifirm Academy bieden we verschillende programma’s die jou helpen bij de groei van jouw talent.

Veelgestelde vragen werken bij Agrifirm

Heb je een vraag over werken bij Agrifirm? Bekijk onze veelgestelde vragen en mogelijk is je vraag gelijk beantwoord.