Professionals

Jouw loopbaan groeit bij Agrifirm

Je bent al een tijdje aan het werk en zoekt naar een plek waar jouw kwaliteiten tot hun recht komen. Waar je werk kunt doen dat er toe doet en waarbij jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn. Bij een bedrijf waarin je je netwerk kunt gebruiken én verder kunt uitbouwen.

Dan is Agrifirm dé werkgever voor jou! Mensen die continu werken aan verbetering bij zichzelf én in de organisatie, die actie ondernemen en die gaan voor oplossingen en resultaat. Dát zijn de mensen waar wij graag mee in gesprek gaan.

Uitdagingen

De agrarische sector heeft te maken met grote uitdagingen. Uitdagingen waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Of je nu bezig bent met het maken van een nieuw voerconcept dat aansluit bij de vraag vanuit de consument of samen met je collega’s kijkt hoe jullie het werk op je afdeling beter en efficiënter kunnen uitvoeren. Uitdagingen zijn er op ieder vlak, op ieder niveau en binnen iedere functie. Maar altijd met één doel, het nog beter doen voor onze klanten!

Gijco Rijneveld Manager Operations

Continu zoeken naar oplossingen: als het linksom niet lukt, dan maar rechtsom of achterstevoren of binnenstebuiten.

Groei

Juist als je al een aantal jaren aan het werk bent, wil je je graag verder ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd. Misschien denk je aan een leidinggevende functie of wil je juist inhoudelijk verder groeien binnen jouw specialisme. We bieden verschillende mogelijkheden, van management- en leiderschapstrainingen tot vakinhoudelijke opleidingen. Ook is ons streven om interne doorgroei binnen Agrifirm zoveel mogelijk te bevorderen. De mogelijkheden zijn er, het is aan jou om je kans te grijpen en je ambitie waar te maken!

Werken bij Agrifirm

17.000 Nederlandse veehouders en telers. Samengebracht in de coöperatie Agrifirm. Ondernemers in hart en nieren. Experts in landbouw en veehouderij. Koploper in de agrarische sector wereldwijd. Iedere dag weer zetten wij ons volledig in om ervoor te zorgen dat we als sector voorop blijven lopen. En die inzet verwachten we ook van jou!

Ook interessant voor jou

Agrifirm in Nederland

Wij bieden maximaal inkoopvoordeel op onder andere diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En investeren in kennis en innovatie.

Organisatie

De Royal Agrifirm Group bestaat uit internationale bedrijven, met ruim 17.000 leden en 3.000 medewerkers.

Agrifirm Academy

Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons. Binnen de Agrifirm Academy bieden we verschillende programma’s die jou helpen bij de groei van jouw talent.

Veelgestelde vragen werken bij Agrifirm

Heb je een vraag over werken bij Agrifirm? Bekijk onze veelgestelde vragen en mogelijk is je vraag gelijk beantwoord.