Agrifirm Academy

Jouw ontwikkeling, onze groei

Eenmaal aan het werk zijn, betekent niet dat je uitgeleerd bent. Om voorop te blijven lopen, moet je je continu blijven ontwikkelen. Een werkgever die het belang daarvan inziet en bereid is om je daarbij te ondersteunen is dan wel zo prettig!

Niet voor niets behoort de Nederlandse agrarische sector tot de top van de wereld. Continue innovatie ligt daaraan ten grondslag. Wij gaan voor duurzame relaties, gebaseerd op vertrouwen. Investeren in jouw ontwikkeling hoort daar bij. Jouw persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan onze groei. Jij bent zelf verantwoordelijk, maar wij helpen je binnen onze Agrifirm Academy. 

Introductie

Voordat je ‘los’ wordt gelaten in ons bedrijf, begin je met een uitgebreid inwerkprogramma. Deels door e-learning binnen de Agrifirm Academy en deels on the job. Zo leer je niet alleen de praktische dingen die je in je eerste dagen nodig hebt, maar leer je ook ons bedrijf én onze producten en diensten beter kennen. Tijdens de introductiedag ontmoet je andere collega’s die net als jij net zijn begonnen bij Agrifirm. Samen gaan jullie een dag op pad en bezoeken jullie meerdere van onze locaties.

Opleiding en training

Binnen de Agrifirm Academy bieden we verschillende programma’s die jou helpen om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Denk daarbij aan functiespecifieke opleidingen, management development programma, workshops op het gebied van leiderschap,  inspiratie- en netwerkevents, en vaktechnische trainingen.  Zo ondersteunen we jou in de ontwikkeling van je talent op elk niveau.

John Dortmans General Manager CEE

Begonnen als trainee en nu verantwoordelijk voor de bedrijven in Central Eastern Europe.

Carrière en ontwikkeling

Wij bieden geen baan, maar een loopbaan. Door je te ondersteunen bij je persoonlijke groei met de opleidingen binnen de Agrifirm Academy. En door je te stimuleren om je talenten intern en internationaal in te zetten. Wij vinden het belangrijk om interne doorgroei te bevorderen. Zo houden we kennis en talent in huis en helpen we jou je ambitie waar te maken. Want jouw ontwikkeling is ook onze groei! 

Ook interessant voor jou

Agrifirm in Nederland

Wij bieden maximaal inkoopvoordeel op onder andere diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En investeren in kennis en innovatie.

Organisatie

De Royal Agrifirm Group bestaat uit internationale bedrijven, met ruim 17.000 leden en 3.000 medewerkers.

Studenten & starters

Op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht of sta je aan het begin van je carrière? Bij Agrifirm kun je je ontwikkelen tot een professional in jouw vakgebied.

Professionals

Een werkgever waar jouw kwaliteiten tot hun recht komen en je kennis en ervaring van toegevoegde waarde is? Bij Agrifirm ben je aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen werken bij Agrifirm

Heb je een vraag over werken bij Agrifirm? Bekijk onze veelgestelde vragen en mogelijk is je vraag gelijk beantwoord.