Ouderdieren

Resultaat, daar gaat het om. Voldoen aan de wensen van afnemers en tegelijkertijd technische topprestaties leveren door een hoog productie- en uitkomstgetal. Er is geen tijd om zaken op zijn beloop te laten. Direct anticiperen, snel handelen, voorspelbaarheid vergroten. Werken aan de dag van morgen. Optimaal bedrijfsresultaat vraagt om continue monitoring en analyse. Efficiënte en technisch excellente bedrijfsprocessen.

Trots zijn op de prestaties van de sector. De vooruitstrevendheid binnen de maatschappelijke kaders. De efficiëntie, resultaatgerichtheid en het succes. Puur op technische kennis en zakelijk instinct gebouwd.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Wat ziet u in de spiegel?

Uw kengetallen bekijkt u geregeld, maar kijkt u ook wel eens in de spiegel naar uzelf? Bent u een visionair, leider, manager of juist een vakman?

Meer ruimte voor uw bedrijf?

Om ongewenste verrassingen en kosten te voorkomen is het verstandig nu alvast eens naar uw bouwblok te kijken.

Voorspelbaar resultaat met real time data

Real time data geeft u vooraf inzicht in het verwachte resultaat van uw huidige koppel.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

SlowFeed

Met SlowFeed beschikt u over een voerprogramma dat helpt om uw langzaam groeiende kuikens gezond en vitaal te houden. Lees nu alle voordelen.

Pluvita

Pluvita is een opfokorganisatie voor vleeskuikenouderdieren die u volledig ondersteunt bij het realiseren van meer broedeieren en sterke nakomelingen!