Pruim en kers

Pruimen en kersen van een constante kwaliteit en een optimale opbrengst is de inzet. Met het weer als de onvoorspelbare factor. Inspelen op de markt met verse producten. Dat vraagt om ketenregie, om het leveren van toegevoegde waarde. Aan de basis ligt een optimale teelttechniek. Voldoen aan wet- en regelgeving.

Het produceren van betrouwbare en kwalitatief goede producten. Waarde toevoegen aan het fruit dat dagelijks door vele mensen wordt geconsumeerd. Daar ligt de uitdaging.

Ons aanbod

Anorganische meststoffen

Wilt u uw opbrengst verhogen? Dan kunt u uw gewassen in het groeiseizoen een extra duwtje in de rug geven met anorganische meststoffen.

Wildafweer

Weer wild van uw land! Voor elke wildsoort hebben we een andere aanpak. Afwisseling van producten heeft het meeste effect.

Organische meststoffen

Wij beschikken over een breed assortiment aan meststoffen, voorzien u van advies en verzorgen het transport van drijfmest en stapelbare mest.

Bodemverbetering

Agrifirm heeft veel ervaring met het verhogen van de bodemgezondheid. Wij kunnen u helpen met een breed assortiment aan bodemverbeteraars en advies.

Bodemanalyse

De bodemsamenstelling van uw perceel is van grote invloed op uw teeltresultaten. Een bodemanalyse geeft u inzicht en wij geven u bijbehorend advies.

Fruitteelt ondersteuningsmateriaal

Goede materialen vormen de beste basis. Agrifirm heeft een hoogstaand assortiment ondersteuningsmaterialen, zoals palen, jukken, draadwerk en tonkinstokken.

Teeltbescherming

Dankzij teeltbescherminig heeft u geen last meer van vorst, duiven en andere dieren. We hebben vliesdoeken, geperforeerd folie, klimaatnetten en duivennetten voor u.

Fruitteelt pluk- en snoeimateriaal

Verschillende producten die de pluk vereenvoudigen en zorgen voor een zorgvuldige behandeling van het fruit: plukemmers, plukkisten, fruitmaten en pluktrappen.

Bijbemesten

Bijbemesten met vloeibare kunstmest, korrelmeststof en bladmeststof. Het geeft uw gewassen in het groeiseizoen een duwtje in de rug.

Plantenziekten voorkomen

De aanpak tegen schimmels en virussen begint met het voorkomen van ziekten. Agrifirm beschikt over een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen.