Appel

Fruit van een constante kwaliteit en een optimale opbrengst is de inzet. Met het weer als de onvoorspelbare factor. Inspelen op de markt met verse producten. Dat vraagt om ketenregie, om het leveren van toegevoegde waarde. Aan de basis ligt een optimale teelttechniek. Voldoen aan wet- en regelgeving.

De appel is de meest gegeten fruitsoort van de wereld! Het produceren van betrouwbare en kwalitatief goede producten. Waarde toevoegen aan het fruit dat dagelijks door vele mensen wordt geconsumeerd. Daar ligt de uitdaging.

Uitdagingen

Steeds iets nieuws proberen

Fruit van constante kwaliteit en een optimale opbrengst; dat is uw doel. Wist u dat uw opbrengst kunt verhogen door meerdere rassen te kweken?

Precies op maat sorteren en verpakken

Het precies op maat sorteren en verpakken van uw fruit; het is van toegevoegde waarde in uw bedrijfsproces. Maar hoe pakt u dit aan?

Beter fruit bewaren

Het is uw uitdaging om fruit zo goed te bewaren, dat het in optimale kwaliteit bij de consument terecht komt. Hoe optimaliseert u dit bewaarproces?

Een goede schuilplaats voor uw roofinsecten

Maak uw boomgaard aantrekkelijk voor nuttige roofinsecten om zich definitief te vestigen door een perfecte schuil- en overwinteringsplaats te bieden.

Bescherm uw fruit tegen de veranderende weersomstandigheden

Maak uw boomgaard aantrekkelijk voor nuttige roofinsecten om zich definitief te vestigen door een perfecte schuil- en overwinteringsplaats te bieden.

Directe band met de consument door samenwerking

Meer rendement halen uit de afzet van uw producten? Dan is een samenwerking met andere boeren en telers wellicht iets voor u!

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Anorganische meststoffen

Wilt u uw opbrengst verhogen? Dan kunt u uw gewassen in het groeiseizoen een extra duwtje in de rug geven met anorganische meststoffen.

Bijbemesten

Bijbemesten met vloeibare kunstmest, korrelmeststof en bladmeststof. Het geeft uw gewassen in het groeiseizoen een duwtje in de rug.

Wildafweer

Weer wild van uw land! Voor elke wildsoort hebben we een andere aanpak. Afwisseling van producten heeft het meeste effect.

Fruitteelt ondersteuningsmateriaal

Goede materialen vormen de beste basis. Agrifirm heeft een hoogstaand assortiment ondersteuningsmaterialen, zoals palen, jukken, draadwerk en tonkinstokken.

Plantenziekten voorkomen

De aanpak tegen schimmels en virussen begint met het voorkomen van ziekten. Agrifirm beschikt over een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen.

Bodemanalyse

De bodemsamenstelling van uw perceel is van grote invloed op uw teeltresultaten. Een bodemanalyse geeft u inzicht en wij geven u bijbehorend advies.

Organische meststoffen

Wij beschikken over een breed assortiment aan meststoffen, voorzien u van advies en verzorgen het transport van drijfmest en stapelbare mest.

Bodemverbetering

Agrifirm heeft veel ervaring met het verhogen van de bodemgezondheid. Wij kunnen u helpen met een breed assortiment aan bodemverbeteraars en advies.

Teeltbescherming

Dankzij teeltbescherminig heeft u geen last meer van vorst, duiven en andere dieren. We hebben vliesdoeken, geperforeerd folie, klimaatnetten en duivennetten voor u.

Fruitteelt pluk- en snoeimateriaal

Verschillende producten die de pluk vereenvoudigen en zorgen voor een zorgvuldige behandeling van het fruit: plukemmers, plukkisten, fruitmaten en pluktrappen.