Melkvee

Onze wereld verandert. Nieuwe ontwikkelingen als de komst van de melk- en voerrobot, maar ook de bemestingsnormen en de komst van andere concepten als A2A2-melk vragen om het maken van keuzes. Wat past bij u, uw bedrijf en uw koeien, maar ook, wat vraagt de omgeving en overheid van u? Het runnen van een melkveehouderij wordt steeds complexer. Wij helpen u graag met keuzes in bedrijfsvoering en een bijbehorende voerstrategie.

Onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst; dat is ondernemen in de biologische sector. Lef hebben en niet bang zijn om risico's te nemen. Denken aan de toekomst. Pionieren in kleine markten. Inspelen op de groeiende vraag van de consument.

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Vuistregels voor een succesvolle grasklaverteelt

Klaver is de groene motor van de biologische veehouderij. In combinatie met gras een perfect gewas dat u kan helpen uw ruwvoeropbrengst te verhogen.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

De kracht van klaver

Grasklaver kan bijdragen aan een hogere fosfaatefficiëntie op uw bedrijf. Bekijk hier hoe en waarom.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Werken in de biologische sector betekent onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst. Is het iets voor u?

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Biologisch Ruwvoer

Bodemgezondheid en -kwaliteit hebben een grote invloed op uw ruwvoeropbrengst. Daarom helpen wij u graag bij uw ruwvoerteelt.

Agrifirm Focus Melkvee

Altijd al uw resultaten en ontwikkelingen binnen handbereik? Dat kan met de app Agrifirm Focus Melkvee. Al uw resultaten in één oogopslag!

Mestboekhouding graasdieren

Agrifirm biedt abonnementsvormen voor het overnemen van uw mestboekhouding. Zo is alles optimaal ingevuld en goed geregeld.

Agrifirm Focus Jongvee

Altijd al uw resultaten en ontwikkelingen binnen handbereik? Dat kan met de app Agrifirm Focus Jongvee. Zo bent u klaar voor de toekomst!