Melkvee

Onze wereld verandert. Nieuwe ontwikkelingen als de komst van de melk- en voerrobot, maar ook de bemestingsnormen en de komst van andere concepten als A2A2-melk vragen om het maken van keuzes. Wat past bij u, uw bedrijf en uw koeien, maar ook, wat vraagt de omgeving en overheid van u? Het runnen van een melkveehouderij wordt steeds complexer. Wij helpen u graag met keuzes in bedrijfsvoering en een bijbehorende voerstrategie.

Onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst; dat is ondernemen in de biologische sector. Lef hebben en niet bang zijn om risico's te nemen. Denken aan de toekomst. Pionieren in kleine markten. Inspelen op de groeiende vraag van de consument.

Ons aanbod

Biologisch Ruwvoer

Bodemgezondheid en -kwaliteit hebben een grote invloed op uw ruwvoeropbrengst. Daarom helpen wij u graag bij uw ruwvoerteelt.

Agrifirm Focus Melkvee

Altijd al uw resultaten en ontwikkelingen binnen handbereik? Dat kan met de app Agrifirm Focus Melkvee. Al uw resultaten in één oogopslag!

Mestboekhouding graasdieren

Agrifirm biedt abonnementsvormen voor het overnemen van uw mestboekhouding. Zo is alles optimaal ingevuld en goed geregeld.

Agrifirm Focus Jongvee

Altijd al uw resultaten en ontwikkelingen binnen handbereik? Dat kan met de app Agrifirm Focus Jongvee. Zo bent u klaar voor de toekomst!