Legpluimvee

Legpercentages, schaalkwaliteit, eigewicht, diergezondheid zijn belangrijk voor een probleemloze productie, het bepaalt het succes. Meten en analyseren borgt de continuïteit.

Een optimale en constante voerkwaliteit is essentieel voor gezonde dieren, een probleemloze productie én uw werkplezier. Dat is best uitdagend in de grillige en volatiele biologische grondstoffenmarkt. Door nauwe samenwerking met biologische akkerbouwers en sterke inkoopposities helpen wij u graag aan zo constant mogelijke samenstelling van uw legpluimveevoer. Zo gaan wij samen met u en uw biologische hennen voor het gewenste resultaat!

Uitdagingen

Geluid rondom agrarisch bedrijf lastige puzzel

De strenge geluidsnormen in combinatie met veel activiteiten op het bedrijf maken geluid rondom het bedrijf vaak een lastige puzzel.

Natuurbeschermingswet geldt voor iedereen

De natuurbeschermingswet geldt voor iedereen, ongeacht hoe ver u van een natuurgebied afzit“, legt Tijmen van de Beek van Agrifirm Exlan uit.

Aankoop betalingsrechten al snel renderend

Heeft u voldoende betalingsrechten voor uw bedrijf beschikbaar?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Werken in de biologische sector betekent onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst. Is het iets voor u?

Biologisch ondernemen, iets voor mij?

Biologisch ondernemen is in opkomst. Het is een sector waarin onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst centraal staan. Is het iets voor u?

Explosieve vraag naar biologisch voedsel

De vraag naar biologische producten groeit sterk. Een prachtige kans voor u als biologisch ondernemer.

Meer uitdagingen

Ons aanbod

Biologische legpluimveevoeders

Speciaal voor onze biologische legpluimveehouders, bieden wij ook biologische legpluimveevoeders aan. Voor het behalen van het beste rendement.

Probleemloze productie van uw hennen

Graag helpen wij u aan een succesvolle legronde door innovatieve voeders en gericht advies, toegespitst op de biologische pluimveehouderij.

SCALA

Meer eerste soort eieren en een langere aanhoudingsduur met lagere voerkosten; dat bereikt u met de unieke voeraanpak SCALA.

Explosieve vraag naar biologisch voedsel

De vraag naar biologische producten groeit sterk. Een prachtige kans voor u als biologisch ondernemer.