Legpluimvee

Legpercentages, schaalkwaliteit, eigewicht, diergezondheid zijn belangrijk voor een probleemloze productie, het bepaalt het succes. Meten en analyseren borgt de continuïteit.

Een optimale en constante voerkwaliteit is essentieel voor gezonde dieren, een probleemloze productie én uw werkplezier. Dat is best uitdagend in de grillige en volatiele biologische grondstoffenmarkt. Door nauwe samenwerking met biologische akkerbouwers en sterke inkoopposities helpen wij u graag aan zo constant mogelijke samenstelling van uw legpluimveevoer. Zo gaan wij samen met u en uw biologische hennen voor het gewenste resultaat!

Ons aanbod

Biologische legpluimveevoeders

Speciaal voor onze biologische legpluimveehouders, bieden wij ook biologische legpluimveevoeders aan. Voor het behalen van het beste rendement.

Probleemloze productie van uw hennen

Graag helpen wij u aan een succesvolle legronde door innovatieve voeders en gericht advies, toegespitst op de biologische pluimveehouderij.

SCALA

Meer eerste soort eieren en een langere aanhoudingsduur met lagere voerkosten; dat bereikt u met de unieke voeraanpak SCALA.

Explosieve vraag naar biologisch voedsel

De vraag naar biologische producten groeit sterk. Een prachtige kans voor u als biologisch ondernemer.