Geiten

Geitenmelk is razend populair. Verschillende nieuwe markten worden verkend en aangeboord. Onderzoeken, uitproberen en werken aan de toekomst; dat is ondernemen in de biologische sector. Lef hebben en niet bang zijn om risico's te nemen. Denken aan de toekomst. Pionieren in kleine markten. Het maakt Nederland een van de grootste en toonaangevendste landen op het gebied van (biologische) geitenmelk.

De biologische geitenhouderij is een jonge sector, die zich kenmerkt door unieke technieken en vernieuwingen. Iets waar u met recht trots op mag zijn! De gezondheid van uw dieren heeft de hoogste prioriteit. Met onze stabiele voersoorten, ruime assortiment en adviseurs die zich fulltime richten op de (biologische) geitensector helpen wij u graag om uw bedrijf met passie en succes te kunnen voeren.

Ons aanbod

Biologische geitenvoeders

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan biologische voeders voor geiten. U kiest de lijn die past bij uw bedrijfsstrategie en rantsoensamenstelling.

Biologisch Ruwvoer

Bodemgezondheid en -kwaliteit hebben een grote invloed op uw ruwvoeropbrengst. Daarom helpen wij u graag bij uw ruwvoerteelt.

PowerPlan Lammeren

De lammerenopfok legt de basis voor uw geitenhouderij. Met PowerPlan Lammeren brengt u de verbeterpunten in kaart en realiseert u een gezonde opfok!

PowerPlan Geit

Met PowerPlan Geit maakt u een heldere analyse van uw bedrijf. Zo heeft u alle kansen en verbeterpunten in kaart en kunt u eruit halen wat erin zit!

PensBalans

Met PensBalans berekent u het risico op pensverzuring en kunt u tijdig uw rantsoen bijstellen. Het gevolg: een veilig rantsoen én gezonde pens!