Magazines

Agrarisch ondernemen gaat over kansen zien en kansen pakken. Over tegen de stroom ingaan of juist meegaan. Over het maken van keuzes met het hart én met het hoofd. Maar wanneer ben je als veehouder of teler op de goede weg? Hoe blijf je op de hoogte? Wij brengen nieuwsbrieven en magazines uit die u van vakkennis voorzien. En u een kijkje in de keuken biedt bij collega-ondernemers.

Schakel in Succes

Schakel in Succes is het klantenmagazine van Agrifirm. Een magazine voor vooruitstrevende agrarische ondernemers die verder willen met hun bedrijf. Het blad verschijnt vier keer per jaar en bevat artikelen over interessante thema’s waar u als ondernemer tegenaan loopt, verhalen van collega-ondernemers en inspiratie voor uw eigen bedrijfsvoering. Lees de laatste uitgave van Schakel in Succes online.

Teeltkranten

De teeltkrant is er speciaal voor telers en staat bomvol kennis, ontwikkelingen, tips en onderzoek. Met resultaten, adviezen en informatie op maat. Voor alle sectoren is er namelijk een aparte krant, gericht op onderwerpen die spelen in de betreffende sector.

Bekijk de laatste uitgave van

Teeltkrant Biologische landbouw

Eerdere uitgaven:

 

Teeltkrant Bloembollen

Eerdere uitgaven:

 

Teeltkrant Vollegrondsgroenten

Eerdere uitgaven:

 

Teeltkrant Special Afzet

 

Teeltkrant Akkerbouw


Eerdere uitgaven: