Jaarverslagen

Agrifirm is marktleider in Nederland en wereldwijd actief in productie en toelevering van producten en diensten voor de voeding van dieren en de teelt van gewassen. Al sinds 1892 wordt de coöperatieve oorsprong vertaald in voordeel voor onze klanten en leden. Door de breedte aan internationale activiteiten, kennis van de sector en innovatiekracht, ontwikkelen we vernieuwende producten en diensten die op het erf van veehouders en telers voordeel opleveren.

Wij zijn trots op onze veehouders en telers die elke dag goede en gezonde producten maken. Producten waar dagelijks miljoenen mensen in binnen- en buitenland van genieten. We geloven in de Nederlandse aanpak en willen deze optimaal ondersteunen.

Hoe wij daar ieder jaar weer aan werken en welke resultaten we bereiken, is terug te vinden in onze jaarverslagen. De financiële en maatschappelijke jaarverslagen die Agrifirm heeft uitgebracht, zijn hieronder met bijbehorende bijlagen te vinden.

Jaarberichten en jaarverslagen

Maatschappelijke jaarverslagen

Ook interessant voor u

Organisatie

De Royal Agrifirm Group bestaat uit internationale bedrijven, met ruim 17.000 leden en 3.000 medewerkers.

Agrifirm in Nederland

Wij bieden maximaal inkoopvoordeel op onder andere diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. En investeren in kennis en innovatie.

Onderzoek & innovatie

Om het rendement op het boerenerf te vergroten, doet Agrifirm continu onderzoek. Dit leidt tot nieuwe kennis en innovaties.

CSR

Een succesvolle agrarische sector en een gezonde toekomst voor ons allemaal vraagt om een duurzame aanpak.